Hledáš boty, které jsou lehké, skladné, odolné a ještě je můžeš využít na širokou škálu sportovních aktivit? Potom určitě zvaž koupi ponožkobot Skinners, které díky své flexibilitě dokáží udělat opravdu hodně za málo peněz. Můžeš s nimi běhat, cvičit, chodit, relaxovat doma, plavat a de facto co tě napadne.

Co jsou ponožkoboty Skinners?

Ponožkoboty kombinují výhodu ponožek a bot. Jsou vyrobeny z funkčního materiálu s příměsí stříbra, díky kterému zabraňují množení bakterií a vzniku zápachu. Ponožkoboty Skinners jsou určeny zejména těm, kteří mají rádi chůzi naboso. Jsou totiž vytvořeny tak, abyste se v nich cítili, jako byste na sobě žádné boty neměli, což vnímám jako jednu z celé řady jejich předností.

Díky vyztuženému povrchu podrážky si plně užiješ komfort bosé chůze, ale přesto máš nohu chráněnou před všemi možnými nástrahami, jako třeba rozbité sklo nebo ostrý štěrk. Dříve jsem měl obavy z toho, že si něco zabodnu do nohy, když vlastně chodím jenom v „ponožkách“, ale nic takového se mi nestalo.

Našel jsem k tomu dobré video, kde jde krásně vidět, že se Skinnerskami se nemusíš bát ani rozbitého skla.

Skinners a rozbité sklo.

Největší výhodou Skinners je neuvěřitelná skladnost, kterou jsem osobně využil třeba na túrách. Někteří je také využívají druhou obuv, když jdou bruslit. Koho totiž baví s sebou tahat boty na přezutí? Tyhle se vám vejdou do kapsy.

O firmě Skinners

Česká značka Skinners vznikla v roce 2014 a vyrábí unikátní ponožkoboty. Ty si získaly oblibu ve více než 100 zemích, kde slouží statisícům zákazníků. Jejím zakladatelem je Petr Procházka, kterému tento nápad de facto vnukl jeho kamarád, kterému jeho těžko boty působily spíše bolesti. Proto Petr neváhal a první prototyp Skinners byl na světě.

Mohlo by tě ještě zajímat: Jak vybrat velikost Skinners

Využití ponožkobot Skinners

  • Cestování – může to být menší túra nebo třeba také procházka po lese.
  • Jídla na kole – odpočinutí po těžké námaze po nošení SPD bot nebo jiného typu.
  • Cvičení – zabal si Skinners i do fitka nebo je využij na domácí nošení.
  • Kolečkové brusle – nemusíš si brát s sebou další pár bot navíc, který zabírá velké množství místa, Skinnersy si můžeš sbalit třeba i do kapsy.
  • Na doma – můžeš je využít doma, ale i do kanceláře.
  • Vodní sporty – můžeš s nimi například plavat a nemusíš se bát poškození a využiješ i jejich výhodu a to, že nejsou příliš těžké.
  • Outdoorové sporty – zahraj si fotbal, volejbal, Skinnersky tě v tomto podrží.
  • Halové sporty – co třeba squash nebo badminton.

Když bych to shrnul, tak Skinnersky jsou pro všechny, kteří se nebojí pohybu. V mrazivých dnech i letních hicech ti budou tím parťákem k nezaplacení.

Co dalšího by tě mohlo zajímat: